tirsdag den 8. november 2016

Bobles - Tumletid og Barselsbreak

Havde ellers svoret at jeg ikke skulle have flere Bobles, syntes de er dyre og Gry legede ikke nok med dem. Desuden blev de hurtigt vanvittigt beskidte Skyldes nok mest vores hund Cody som slæber det halve af haven med ind og smider sine lange hår alle steder. Men efter Saga er kommet til bliver de brugt mere og mere hun kravler rundt på dem. Gry har også fattet pointen, og efter en tur på biblioteket har hun lært at bygge baner. Det er dog en meget kort bane når man kun har 4 ting. Mere må der til så vi har været afsted til både barselsbreak og tumletid for at skaffe lidt bobles til julegaverne.

Her er et billeder af hele vores kæmpe store samling.Tumletid 

Tumletid er arrangeret af Bobles og forgår ude i butikkerne der sælger Bobles vi var i Ønskebørn i Esbjerg. Man melder sig til i den aldersgruppe ens barn nu tilhører. Jeg var afsted med Saga, da der desværre ikke var flere pladser i Grys aldersgruppe. Der kommer en elefantfører fra bobles og fortæller lidt om de forskellige dyr og hvordan man bruger dem, Samt historien bag. Det tager en times tid men da der er kommet en del flere dyr i år tænker jeg at men godt kunne have brugt længere tid, hvis børnene skulle have prøvet at lege lidt mere. Men alt i alt var det rigtigt godt og man fik mange godt ideer.

Man får også udleveret en goodiebag vi fik en bold og der er mulighed for at købe en bobles med rabat, I vores tilfælde var det larven, men i fremtiden er det næbdyret så vidt jeg har forstået.

Vil du afsted til Tumletid kan du se tidspunkterne her

Barselsbreak 

Barselsbreak foregår i biografer rundt omkring i landet det er et samarbejde mellem Bobles, Lego, Vores børn og biograferne. Prisen er overkommelig 255 kr. og man har hele to sæder, Rigtigt dejligt da Gry jo går hjemme så kunne hun også komme med. Goodiebaggen er alle pengene værd der var 2 kasser Lego duplo og den nye Bobles Mus. Der skulle vist også have været et vores børn blad men det var der ikke i min tilgengæld var der 3 hæfter fra Bobles.

Selve foredraget var let forståeligt og det er det også nød til at være når det er et arrangement hvor man har børn med og var en kombination af en elefantfører fra bobles der fortalte og opfordrede til aktiv deltagelse med hop og dans med børnene og små videoklip, forskellige personer fortalte om børn motoriske udvikling. Det varede en god times tid hvilket er overskueligt for både børn og voksne.

Vil du afsted til Barselsbreak kan du se tidspunkterne herGlæder mig til at give ungerne deres nye bobles i julegave og troede måske også at Lego æskerne skulle bruges til dette men Gry insisterede på at åbne pakken med køkkenhave allerede inde i biografen så den er pakket ud og hun har siddet og leget med det det meste af eftermiddagen. Hun elsker nemlig Lego - men hvem gør ikke det.