lørdag den 14. januar 2017

Moderne stofbleer -del 3

Det er længe siden jeg har opdateret om stofbleer.
Men her kommer lige lidt om de forskellige mærker vi har brugt.

Blümchen Nok vores favorit mærke. Den er til at betale og sidder super godt både på Gry og Saga.
Vi har 8 lommebleer  og 1 enkelt bambus formsyet.
Vi har haft en enkelt aio men det var lidt som om at PUL en klistrede sammen ved velcroen og så var den ikke helt så fleksibel som lommebleerne.
Den formsyede bambus er super det er en lommeble og den kan boosters rigtigt meget. Super far/bedsteforældre venlig.
Prisen for en blümchen ble er super fin formsyede starter ved 69 kr. Og alt efter hvad man er til stiger prisen men den er stadigt til at betale.
Blümchen kan købes hos koogko.dk

Grovia 


Grovia Ai2

Det har været en lidt blandet fornøjelse. Vores Allerførste ble var fra grovia ( one ) men den er forlængst røget videre til en anden lille numse. Pasformen passede ikke til Saga og Gry tissede igennem på kort tid.
Vi havde også en del af deres ai2 system som faktisk er rigtigt lækkert. Indlæggene er bløde og suger godt og selve ble coveret kan bruges som svømmeble ( mega smart ). Men min tålmodighed holdt simpelthen ikke til den lange tørretid og Saga sked altid ved siden indlægget og så går det smarte af ai2 systemet. Dog har vi en enkelt skal og 2 No prep indlæg tilbage. De tørre nemlig rigtigt hurtigt.

Vi har lige haft lånt et af Grovias AIO bleer og det er nok den smalleste aio jeg har set den er virkeligt smal og fylder intet mellem benene. Den suger ok men skal boostes en smule for at være perfekt. men det er der også plads til. den tørretiden er til at leve med.

Grovia O.N.E

Grovia AIO 


Prisen for grovia er lidt til den høje side.
Grovia kan købes både hos
Koogko.dk og smartparent.dk

Imsevimse 

Aio bleen 

Fotté ble onisize 

Frottebleen med cover 
Aio onesize ai2 


Vi købte jo en lille startpakke med imsevimse hvor der var lidt forskelligt.
3 aio str. Small
3 aio onsize ai2
2 frotte bleer med cover
Aio Small bleerne havde jeg lidt svært ved at få til at suge nok. Men boostet med bambus gik det helt fint. Nu er hun dog vokset ud af Small og bleerne er kommer videre.
Frotte bleerne er suger ok de er økologiske hvilket mange jo er glade for. Men syntes Pasformen er lidt dårlig.
Aio onesize er super god fylder ikke vildt meget nemt at skifte indlæg og passer både den lille og den store. Dog kan coveret godt bliver ret fugtig på indersiden.
Prisen er ok
Kan købes hos koogko.dk. naturebaby.dk

Best bottom

Vi har en enkelt med 5 indlæg bleen er super fin og meget tæt sidder godt og fylder ikke meget. Dog er velcroen lidt slidt allerede. Bleen er nok en smule lavtaljet. men stk pris per bleskift er til at overskue. 
Kan købes hos koogko.dk

Bambooty easy night.
Ganske fin ble Holdt dog ikke tæt i benåbning så derfor måtte de videre. Den fylder dog stadigt meget.
Kan købes hos smartparent.dkWeecare
Dansk produceret ble med PUL inderst og rigtigt flot faststof yderst indlægget er hamp og suger faktisk rigtigt fint. Men den er ret bred mellem benene, og ikke særligt lang Saga har en str. large på og den virker noget lavtaljet har dog hørt lidt rygter om der vist arbejdes lidt på en ny pasform, Kan købes direkte hos Weecare ( som er det fedeste navn ever. )
4Ubynatascha 

Dejlige hybridbleer der sidder rigtigt godt på vores smalle børn de suger også rigtigt godt. de kan indstilles i størrelse med folddownriseup.
kan købes direkte hos Natasja.
Sekiin 

Sekiin laver de flotteste håndfarvede velourbleer og de er såååå bløde. Derudover laver hun også bleer med broderi. Bleen er lidt stor men det gør jo ikke noget så kan man bruge den længere. Den suger rigtigt godt og velour kvaliteten er helt i top. Kan også Justeres i størrelsen med folddownriseup.


Tushmate 
En aio ble der desværre ikke kan købes i dk. PULen er vildt blød og den har indlæg i hamp. Dog skal den som så mange andre aio boostes men da bleen i sig selv ikke fylder så meget er der masser af plads til boost. 
Sweatpea 

En lidt stor aio ble selv om den er onesize suger rigtigt godt. men pasformen er mest fra 1,5 år og op. Den har rigtigt mange indstillingsmuligheder i knapperne det er dejligt.  Kan købes hos SMARTparent. Alfefluff AI2

Har fået fingre i den her fine ai2 ble fra alfefluff den er lige så smal som grovias sidesnapped fra tynd til tyk barn. sidder dejligt lavt og fylder ingenting. Jeg kan godt lide bleer der ikke fylder særligt meget i sig selv for når man så har brug for at booste kan det lade sig gøre uden at bleen er kæmpe stor. Den er special lavet det vil sige at man kan få den lavet så man kan bruge sine egne indlæg. alfefluff indlæg eller indlæg fra sine hybrider.
læs meget mere om stofbleer her